Vastgoed Verhuur 2017-12-01T12:54:46+00:00

Commercieel beheer: voor een maximaal rendement uit uw vastgoed

Met goed vastgoedbeheer zorgen we voor uw panden en regelen de administratieve en financiële rompslomp. En als u wilt, regelen we ook alles rondom de verhuur van uw vastgoed. Zodat u een maximaal rendement bereikt.

Verhuur van vastgoed uitbesteden

Hoe goed de administratie en het onderhoud ook geregeld wordt, als uw panden leeg staan, kosten ze geld. En huurders werven en screenen kost u ook nog eens tijd. Besteed het daarom uit. Wij verzorgen alle activiteiten om uw panden te verhuren. Commercieel beheer dus, een optionele service voor de klanten die al vastgoedbeheer bij ons afnemen.

Alles voor het vastgoedverhuur

Commercieel beheer wordt altijd volgens uw wensen uitgevoerd. Stelt u specifieke eisen aan de huurders van uw vastgoed? Wij helpen u met het opstellen van de benodigde kandidaatseisen zodat de eerste selectie al tijdens de werving plaatsvindt. En wilt u weten welke huur u kunt vragen? Of hoe u gerechtigd bent om een hogere huur te vragen? Dan regelen we een puntentelling van de woning en kunnen u ook concreet adviseren wat er moet gebeuren om die hogere huur te vragen.

Puntentelling en advies voor huurprijs

De puntentelling en het advies voor de huurprijs is onderdeel van de Provast Woningbeheercheck™. Dit is een compleet servicepakket voor eigenaren of verhuurders van woningen en kunt u in zijn geheel of per los onderdeel afnemen.

Ook meer rendement uit uw vastgoed?

Wilt u ook meer rendement uit uw vastgoed en leegstand voorkomen? Vraag ons dan naar het commercieel beheer als aanvulling op het vastgoedbeheer. We vertellen u graag hoe wij dit voor u kunnen verzorgen!