Vastgoed Beheer 2017-12-01T12:53:06+00:00

Vastgoedbeheer; gewoon goed geregeld

Voor een complete vastgoedportefeuille of voor een enkel pand, Provast Beheer regelt het beheer van uw vastgoed. Met aandacht, persoonlijk en vooral met veel ervaring. Gewoon goed vastgoedbeheer dus.

Compleet vastgoedbeheer

Zowel huiseigenaren als vastgoedeigenaren en verhuurmakelaars kunnen het beheer van hun vastgoed aan ons uit handen geven. Met een compleet vastgoedbeheerpakket regelen we alles van de administratie en het financiƫle beheer tot en met het technische beheer. En wilt u dat wij ook de verhuur voor uw vastgoed verzorgen? Dan breidt u dit pakket uit met commercieel beheer.

Alle beheerwerkzaamheden voor u uitgevoerd

Wie kiest voor vastgoedbeheer door Provast Beheer weet zeker dat alle werkzaamheden goed geregeld zijn. Zo verzorgen wij onder andere de administratie, inning van de huren en het debiteurenbeheer en houden dit duidelijk bij in een online portal. Als eigenaar heeft u dus altijd actueel zicht op de stand van zaken en de gemaakte afspraken met de huurder.

Waardebehoud van uw vastgoed

Naast de administratieve en financiƫle activiteiten nemen wij ook de technische werkzaamheden op ons. Het reguliere onderhoud en het meerjarenonderhoud van uw vastgoed regelen we soepel en zorgen dat calamiteiten zo snel mogelijk adequaat worden opgelost. Zo blijven uw huurders tevreden en behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Meer weten over vastgoedbeheer?

Gemak, rendement en waardebehoud, dat is wat wij onze klanten bieden. Met ervaren medewerkers en een betrouwbaar netwerk aan professionals beheren wij uw vastgoed voor een percentage van de huuropbrengst. Wilt u daar meer over weten? Of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.