Puntentelling

/Puntentelling
Puntentelling 2017-12-01T13:00:38+00:00

Puntentelling, WWS-punten, laten bepalen

De maximale huurprijs van een woning wordt bepaald via het puntensysteem, ook bekend als WWS-punten (woningwaarderingsstelsel). Hoe meer punten de woning krijgt, des te hoger de kwaliteit van de huurwoning is. Provast Beheer doet in uw opdracht de puntentelling en adviseert wat u kunt doen om meer punten te verkrijgen.

Van sociale huur naar vrije sector

Blijft de woning onder een bepaalde puntengrens, dan is de woning sociale huur. Met soms al enkele verbeteringen kunt u meer punten krijgen zodat de woning geliberaliseerd is en dus in de vrije sector valt. Welke maatregelen u kunt nemen om het pand te ‘upgraden’, hangt van veel zaken af. Zo heeft de locatie vaak al invloed op het aantal huurpunten en kunt u in sommige wijken met minder aanpassingen al meer bereiken.

Ook advies voor een hogere huur

Bij Provast Beheer kennen we de actuele richtlijnen en geldende wetgeving zodat we u een juiste puntentelling kunnen geven én helder advies omtrent de maatregelen die u kunt nemen. Wilt u de huurprijs van de woningen in uw vastgoedportefeuille bepalen? Of wenst u advies om een hogere huur voor deze woningen te kunnen vragen? Dan staan wij voor u klaar. Neemt u contact met ons op?

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten